Reacties

De uitnodiging om weer met onze groep te gaan varen met de Olifant wilden we graag aannemen. Met ons busje zijn we naar het Paterswoldsemeer gereden en werden daar opgewacht door Meindert. We konden gelijk instappen en de rolstoel werd via een oprijplaat in de boot gereden. Toen we waren geïnstalleerd in de boot gingen we varen. Heerlijk de wind door je haren, de spetters die omhoog komen en het geluid van de motor. Een ervaring voor de kinderen die ze niet zo vaak meemaken en je zag ze genieten. Bedankt voor deze super leuke rondvaart! Groetjes van woongroep de Krekel (Koninklijke Visio, Haren)

Als begeleider van visueel-verstandelijk gehandicapten is het altijd zoeken naar goede/leuke activiteiten om met ze te ondernemen. Voelen, ruiken, horen zijn de zintuigen die hierbij ingezet kunnen worden. Stichting “Handiboat” heeft ons (Koninklijke Visio) aangeboden een middag je mee op de boot te gaan. De kinderen genoten. Met de haren in de wind, een zonnetje en weinig prikkels was het een en al genieten. De geluiden die ze horen waren nieuw en rustgevend. Ook wij als begeleiding hebben genoten bij het zien van de reactie van de kinderen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
Bedankt! Groetjes Afke

Bedankt voor het varen op de Olifant ik vond het erg leuk met Lisa en jou. Het is mooi dat je met je rolstoel op de boot kunt. Ik kan het iedereen, die het leuk lijkt om te varen, aanraden!
Julia Kruyer, Winsum

Een dagje op de boot
Ik vond het super leuk dat ik mee mocht varen. Ik heb er echt van genoten en dat ik mocht helpen dat vond ik super leuk en dat ik ook mocht helpen bij de sluis op de boot aan de kant te houden. Het was een super dag!
Joëll Bolhuis, Winschoten